En wie zijn dan die

IT specialisten

Vesting IT beschikt over een team van super getalenteerde en door de wol geverfde IT’ers, die elk hun eigen specifieke specialisme inbrengen, met behoud van de brede overkoepelende kijk op het geheel en het beoogd resultaat. En dat is precies wat een groep IT’ers tot een geolied team maakt.

Als team analyseren we de opdracht en de uitdaging die voor ons ligt. Ieder van ons draagt zijn of haar ideeën aan om te komen tot een totaal oplossing voor onze opdrachtgever. Daarbij sparren we gepassioneerd en verdedigen we onze zienswijze, in het belang van het beste resultaat.

Job van den Berge

Job van den Berge

Analist en strateeg

Analist, strateeg en bovenal een echte bruggenbouwer. Job begrijpt als geen ander de werkelijke vragen van de klant en herkent mogelijke knelpunten of uitdagingen. Deze weet hij haarfijn bloot te leggen en over te brengen aan het team. Omdat Job denkt in oplossingen en resultaten geeft hij direct richting aan het team. Hij overziet het geheel en het proces. Uw opdracht is bij hem in goede en veilige handen.

Chiel Weel

Chiel Weel

Microsoft Specialist

Microsoft specialist met een schat aan ervaring. Chiel is volledig thuis in Microsoft technologie en heeft zich gespecialiseerd in het optimaal laten werken van Microsoft365 voor het MKB. Zijn grootste kracht is de duidelijke en eenvoudige manier waarop hij uitlegt wat Microsoft365 kan betekenen voor een organisatie en hoe je er het maximale uit kunt halen. Chiel is dus ook een gepassioneerde trainer.

Piet Beers

Piet Beers

Bedrijfskundig strateeg

Een bedrijfskundige beleidsmaker en strateeg. Piet is een sparringpartner voor management en altijd op zoek naar betere en nieuwe methoden om Microsoft technologie in te zetten en te optimaliseren. Innovatie en de praktische toepasbaarheid ervan is zijn focus. Met Piet in het team kun je er zeker van zijn dat de oplossingen ook daadwerkelijk functioneren zoals ze bedoeld zijn.

En andere IT talenten

Naast deze drie IT helden die het kernteam vormen, kan Vesting IT bouwen op een zeer getalenteerd technisch en facilitair team. Met hun ondersteuning en altijd aanwezige drive blijven we scherp en kunnen we in de volle breedte van de opdrachten die ons zijn toevertrouwd opereren.