Vesting IT is een ICT dienstverlener met als uitgangspunt innovatie en ontwikkeling. Dat betekent concreet dat ons team in het belang van u, onze opdrachtgever, de nieuwste technieken en ontwikkelingen scherp in beeld heeft, analyseert, test en toepast waar zinvol en nodig. Altijd in die volgorde en met veiligheid en privacy hoog in het vaandel.

En ja, dat is een duidelijk andere werkwijze dan u gewend bent van IT bedrijven en IT specialisten. En ja, deze ‘andere’ werkwijze is nodig omdat de veranderingen elkaar snel opvolgen.

Stel een vraag of maak een afspraak met ons

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Support en service voor bestaande klanten

BEL MET EEN EXPERT: 0229 222 122

Heb je een probleem dat direct moet worden opgelost? Bel dan naar onze supportafdeling. We pakken jouw issue gelijk samen op en zorgen dat het zo snel mogelijk wordt verholpen. Je kunt ons ook via WhatsApp bereiken.

MAIL MET ONZE ENGINEERS: SUPPORT@VESTINGIT.NL

Loop je ergens tegenaan, maar heb je geen mogelijkheid te bellen? Stuur onze IT engineers dan gerust een mailtje. Er wordt automatisch een ticket aangemaakt die wij voor je gaan oplossen.

MAAK ZELF EEN TICKET AAN: SUPPORT.VESTINGIT.NL

Via ons klantenportaal is het mogelijk om direct een ticket in te schieten. Eén van onze collega’s zal dan binnen de afgesproken termijn contact met jou opnemen. Klik hier om een ticket aan te maken.

It really doesn’t matter to us what your poisson is

Whether you are Windows, Google or Apple addicted

We are simply IT minded on every device you give us

MODERNE ONLINE WERKPLEK

Custom support

Vesting online werkplek is een all-in ICT pakket voor jouw onderneming. Wij beheren en beveiligen jouw volledige IT omgeving en zorgen dat alles altijd werkt met persoonlijke on- en offsite support.

Bestanden altijd toegankelijk
Centrale data opslag in de cloud
Toegang vanaf elk device
Gebruiker, kantoor en device beveiligd
Persoonlijke support en beheer
Wifi, printers en vergaderen op kantoor

Anyplace, anywhere

De Vesting online werkplek draait volledig om jou en jouw manier van werken, op kantoor of in je favoriete koffietentje. Vesting IT zorgt altijd voor de beste werkervaring, op alle devices en volledig beveiligd.