Een veilige MANAGED WORKPLACE op basis van Microsoft 365

Managed 365 Workplace is een all-in-one dienst voor een gestandaardiseerde, veilige en compliant werkplek met daarin onderhoud, beveiliging en support tegen een vast tarief. Wij verzorgen het beheer, o.a. rondom Windows 10/11, Mac, Intune en Microsoft 365. De werkplek is altijd up-to-date en blijft voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en we zorgen dat je een ’toekomstvaste’ werkplek hebt, door standaardisatie en focus op slim geautomatiseerd beheer. En uiteraard helpen we je snel via remote support als je ondersteuning nodig hebt.

Voordelen van Managed 365 Workplace

 • All-in voor een vast bedrag per medewerker per maand
 • Een veilige en flexibele werkplek
 • Maximale cyberbescherming tegen ransomware, phishing en zero-day attacks
 • Overal en altijd toegang tot bedrijfsdata
 • Altijd nieuwe Microsoft Office beschikbaar
 • Alle data veilig in de cloud en dagelijks in backup
 • Moderne veiligheidstechnieken
 • Maandelijkse op- en afschalen
 • Altijd up-to-date veilige werkplekken
 • Medewerkers weerbaarder door Security Awareness Training
 • Helpdesk en remote support

Microsoft 365

Een van de onderdelen in Managed 365 Workplace is Microsoft 365 Business. Microsoft 365 is een betrouwbare en schaalbare oplossing voor de werkplek van de toekomst. Met Microsoft 365 Business wordt samenwerken makkelijk. Het combineert vertrouwde Microsoft-applicaties als Outlook, Word en Excel met cloudapplicaties zoals SharePoint en Teams. Van vergaderen van Teams, ook vanuit huis of vanaf een mobiel device, of het delen van bestanden via SharePoint: het is allemaal mogelijk.

Met de webversie werk je ook makkelijk vanuit hetzelfde bestand. Alle medewerkers kunnen overal aan de slag. Alle bestanden en data staan op een centraal punt in de cloud. Ook in het buitenland, vanuit huis of bij een klant kan iedereen direct aan de slag.

Een veilige Managed 365 Workplace

Waarom apparaten beheren essentieel is voor de beveiliging? Een van de meest gevaarlijke apparaten in het netwerk is de werkplek van de eindgebruiker, oftewel de endpoint. Jaarlijkse onderzoeken tonen aan dat het merendeel van de kwetsbaarheden beginnen bij endpoints. Deze endpoints zijn voor de hacker dan ook een van de belangrijkste bronnen om een organisatie te hacken en daarmee het netwerk binnen te komen. Voor het beschermen van endpoints wordt dan ook vaak geadviseerd om zogeheten next-generation antivirus te gebruiken.

Men noemt dit doorgaans next-generation door het gebruik van algoritmes voor het opsporen van bekende en onbekende dreigingen. Door het gebruik van artificial intelligence en machine learning worden de eerste stappen van verdacht gedrag van gedetecteerd. Een stap voorwaarts ten opzichte van oudere antivirus.

Onze supportdesk wordt bemand door zeer ervaren technici die gecertificeerd en getraind zijn door Microsoft. Ze zijn in staat om de meest dringende serviceverzoeken en incidenten onmiddellijk aan te pakken. Onze toewijding aan kwalitatieve dienstverlening geldt voor al onze klanten. Met onze ondersteuning, uitgebreide kennis, vaardigheden en rijke ervaring zorgen wij ervoor dat enkele honderden gebruikers in staat zijn hun dagelijkse werk op een professionele en efficiënte wijze uit te voeren.

It really doesn’t matter to us what your poisson is

Whether you are Windows, Google or Apple addicted

We are simply IT minded on every device you give us

MODERNE ONLINE WERKPLEK

Custom support

Vesting online werkplek is een all-in ICT pakket voor jouw onderneming. Wij beheren en beveiligen jouw volledige IT omgeving en zorgen dat alles altijd werkt met persoonlijke on- en offsite support.

Bestanden altijd toegankelijk
Centrale data opslag in de cloud
Toegang vanaf elk device
Gebruiker, kantoor en device beveiligd
Persoonlijke support en beheer
Wifi, printers en vergaderen op kantoor

Anyplace, anywhere

De Vesting online werkplek draait volledig om jou en jouw manier van werken, op kantoor of in je favoriete koffietentje. Vesting IT zorgt altijd voor de beste werkervaring, op alle devices en volledig beveiligd.